0058
ΑΝΑΓΚΕΣ
0093
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
0807
ΔΡΑΣΕΙΣ
0448
NEWS

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Α - Ω

50 ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

50 και Ελλάς

Η 50και Ελλάς είναι μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων άνω των 50 στην Ελλάδα, σε μια κοινωνία ισότητας και μέσα από δραστηριότητες που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής. Σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς εταίρους, φροντίζει και υποστηρίζει τα δικαιώματα τους στην ίση και δίκαια μεταχείριση στην κοινωνία, στην εργασία

[...]

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ACTION AID

ACTION AID

Η ActionAid είναι μια διεθνής μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας και της ανισότητας. Το όραμα μας: Ένας κόσμος χωρίς φτώχεια και αδικία, μέσα στον οποίο κάθε άτομο απολαμβάνει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια. Η αποστολή μας: Δουλεύουμε σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο μαζί με τους φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους, για να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια και την αδικία. 

[...]

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  • Εθελοντικό ταξίδι της ActionAid
  • «Άκου την ιστορία της»
  • Έλληνες εθελοντές συναντούν τους Κuluhiro στην Κένυα

AEPHORIA

AEPHORIA

Aephoria is the Greek term for sustainability, meaning a continuous development of the human society over many generations that respects the earth"s limited natural resources and does not take only into account economic growth but also socio-cultural needs.

[...]

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

AIESEC HELLAS

AIESEC Hellas

AIESEC is the biggest global youth driven organization. Present in over 107 countries and territories and with over 50,000 members, AIESEC is the world"s largest student-run organisation. Focused on providing a platform for youth leadership development, AIESEC offers young people the opportunity to be global citizens, to change the world, and to get experience and skills that matter today

[...]

ASTERI

ASTERI

Το Σωματείο με το όνομα A.S.T.E.R.I. δημιουργήθηκε από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών & επιστημόνων με πολλή αγάπη κυρίως για τα παιδιά και ενδιαφέρον για τα σύγχρονα προβλήματά τους. Τα αρχικά κάθε γράμματος έχουν ξεχωριστή σημασία και περιλαμβάνουν όλα εκείνα με τα οποία έχει σκοπό να ασχοληθεί το A.S.T.E.R.I.. Awareness 4 Sports Training Environment Research & Internet. Ευαισθητοποίηση για προβλήματα που προκύπτουν από την ενασχόληση με τον Αθλητισμό

[...]

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

CARPE DIEM

CARPE DIEM

Το Carpe Diem συστάθηκε από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν την τέχνη και τις τεχνικές των Εναλλακτικών Μορφών Πολιτισμού και κύρια την τέχνη της Δημόσιας Τοιχογραφίας. Είναι ο μοναδικός συλλογικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος υλοποιεί από το 1998 προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών και με συνεργασίες με ομάδες και οργανισμούς του εξωτερικού.

[...]

CONGRESS

congress

Κάθε χρόνο τα τελευταία 19 έτη πραγματοποιείται στην πόλη της Κομοτηνής το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www-new.phyed.duth.gr/icpes/index.php Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να υποβάλετε την περίληψή σας ή να δηλώσετε την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 19ου Δ.Σ.Φ.Α.Α.

[...]

DANCE FOR A CAUSE

Dance for a Cause

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία "DANCE FOR A CAUSE" έχει σκοπό την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που προβάλουν τον χορό με στόχο την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας αλλά και την  ένταξη όλων μας στην συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης. 

[...]

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  • 2ος Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού

EUROCHARITY

EuroCharity

Η EuroCharity ιδρύθηκε το 2006 και είναι μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Το www.eurocharity.gr / www.eurocharity.eu είναι το σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Πράσινη Οικονομία. Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμες on-line και off-line υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, την αειφόρο ανάπτυξη και την επιχειρηματική αριστεία.

[...]

EXPOSIUM

Exposium

Εκθεσιακός χώρος

[...]

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  • Εκθέσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Καλός αριθμός
Aitisi xorigias